Keittiöpäälliköksi Blåbäriin / SKiB-Kampukselle

Blåbärin keittiöpäällikkö johtaa ravintola- ja kahvilatoimintaa yhdessä ravintolapäällikön kanssa. 

Keittiöpäällikkö toimii esihenkilönä keittiön työntekijöille ja jakaa vastuutehtäviä yhdessä keittiön vuoropäällikön kanssa. Keittiöpäällikkö työskentelee tiiviisti Kulturehuset Fiinin kanssa tapahtumien suunnittelussa sekä toteutuksessa. Työhön kuuluu myös suorittavaa työtä Ravintola Blåbärissä, catering-tilaisuuksissa sekä kouluruokailussa. Blåbärin missiona on mm. kouluruokailun vieminen seuraavalle tasolle korkealla omavalmistusasteella. Kokemus esimiestyöskentelystä katsotaan eduksi.

Jätä hakemus tästä >

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Blåbärin keittiöpäällikkö kantaa tulosvastuuta yhdessä ravintolapäällikön kanssa ja on mukana Kulturhuset Fiinin ja Blåbärin kehittämisessä. Keittiöpäällikkö toimii esihenkilönä Blåbärin keittiöhenkilökunnalle ja jakaa keittiön vastuutehtäviä yhdessä keittiön vuoropäällikön kanssa. Työhön kuuluu myös suorittavaa työtä ravintola Blåbärissä, catering-tilaisuuksissa sekä kouluruokailussa. Keittiöpäälliköllä tulee olla työkokemusta ravintola-alalta ja esihenkilötyöskentelystä. Työssäsi edustat Kulturhuset Fiiniä ja Huikoota! Blåbärin missiona on mm. kouluruokailun vieminen seuraavalle tasolle korkealla omavalmistusasteella.

Keittiöpäällikön työskentelyn tukena on vahvasti Huikoon keittiötoimenjohtaja. Perehdytyksestä huolehtii nykyinen keittiö-/projektipäällikkö, joka siirtyy uusiin tehtäviin yrityksessämme.

Yrityksemme työkieli on suomi ja keittiöpäällikön tulee puhua sujuvaa suomea.

Keittiöpäällikön tehtävät:

  • Tarjouksien ja projektien suunnittelu
  • Tilaukset ja reklamaatio
  • Varaston hallinta ja seuraaminen
  • Kouluttaminen ja perehdyttäminen
  • Palkanlaskennan yhteyshenkilönä toimiminen
  • Työtehokkuuden tarkkailu ja ohjaaminen
  • Toimintatapojen tarkastelu, kehittäminen ja laaduntarkkailu
  • Oman työn ohjaaminen ja suunnittelu
  • Suorittava työ ja suorittavan työn seuranta
  • Päälliköiden informointi
  • Tuntikirjaukset, yhteiset toimintamallit, oikeat työkalut, tuki
  • Kannattavuuden seuranta
  • Liikevaihto, tunnit, ostot, hävikit

Keittiöpäällikön vastuut

  • Erityisruokavalioiden tunteminen
  • Valmistusmenetelmät ja -lämpötilat
  • Elintarvikehygienian tuntemus
  • Omavalvonnan tuntemus ja kirjaaminen
  • Hygieeniset työtavat ja työvälineet
  • Taloudellinen ajattelu raaka-aineiden ja ruoka-aineiden käsittelyssä ja varastoinnissa
  • Puhtaanapito ja työvälineiden asianmukainen hoito
  • Oikealaisesta varastoinnista huolehtiminen
  • Varmistaa, että lakeja ja ympäristöön, terveyteen sekä turvallisuuteen liittyviä säädöksiä noudatetaan
  • Kokonaisvastuu kokkien ja vuoropäällikön työstä ja vastuualueiden valvominen
  • Johtaminen työn sujuvuuden, tehokkuuden ja tuottamisen osalta
  • Tulosvastuu yhdessä ravintolapäällikön kanssa
  • Hankintojen ja investointien hyväksyntä yhdessä ravintolatoimenjohtajan kanssa

Me tarjoamme sinulle:

  • Ainutlaatuisen työympäristön uniikissa Kulturhuset Fiinissä
  • Kasvavan, kehittyvän ja monipuolisen työyhteisön - mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä muuallakin!
  • Huikoo-organisaation tuen sekä perehdytyksen työhön
  • Työn, jota on kiva tehdä ja josta saat olla ylpeä!
  • Blåbärin keittiöpäällikkönä pääset osaksi Huikoon kasvavaa ja innovatiivista ravintola-alan yritystä.

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen vieressä olevan lomakkeen kautta.

Odotamme innolla hakemustasi!

Tähän hakemukseen kannattaa panostaa.

Kerro, miksi juuri sinä sopisit Huikoon riveihin. Muista kirjoittaa myös palkkatoive mukaan.

Jätä hakemuksesi viereisellä lomakkeella, olemme sinuun yhteydessä jos tulet valituksi työhaastatteluun.

044 236 4324 Ilmoita tunnit