Keikkatyöhön sopivat tekijät Porissa, Satakunnassa ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä

Hello Fello tarjoaa osaavat tekijät ravintola-alan, kaupan alan ja rakennusalan keikkatöihin Porissa, Satakunnassa ja muuallakin Suomessa. Ota yhteyttä, niin etsitään sopiva tekijä sinun tarpeisiisi!

Tehokkaat tekijät teille

Hello! Tarvitsetko henkilöstöä? Hello Fello hoitaa tarvittavat keikkatyöntekijät paikalle. Joukoissamme on jo yli 200 osaavaa tekijää, jotka ovat valmiina tarttumaan toimeen eri puolilla Suomea.

Meillä on pitkä kokemus keikkatyöntekijöiden järjestämisestä ravintola-alan töihin, ja sittemmin olemme laajentaneet toimintaamme myös kaupan alan ja rakennusalan osaajiin, joten saat meiltä apua monenlaiseen lähtöön – pikaisellakin aikataululla.

Ota yhteyttä!

Ravintola-ala

Tarjoamme keikkatyöntekijöitä ravintola-alan moninaisiin tehtäviin: keittiön puolelle, saliin tai esimerkiksi erilaisiin tapahtumin. Meiltä löytyy myös muuta jeesiä ravintola-alalle, sillä teemme niin koulutusta ja konsultointia kuin tapahtumien ja promootioiden järjestämistäkin kokonaisvaltaisesti.

Lue lisää

Kaupan ala

Henkilöstövuokraus on nopea ja varsin kustannustehokas ratkaisu kaupan alan tilapäisiin tarpeisiin: sesonkeihin, loma-aikoihin, sairastapauksiin ja muihin nopeasti eteen tuleviin tarpeisiin. Listoillamme on joukko valmiita kaupan alan osaajia astumaan nopeasti remmiin, ja tarvittaessa etsimme lisää määritellyn profiilin mukaisia ehdokkaita.


Valmiit ammattilaisemme tulevat töihin oikein varustettuna ja positiivisella asenteella. Tavaramerkkinämme ovat taitavat tekijät, joilla on hymy huulilla.

Lue lisää

Rakennusala

Saat kauttamme lisäkäsiä myös rakennusalalle. Pystymme vastaamaan nopeastikin eteen tuleviin tarpeisiin. Meidän kauttamme hankitut työntekijät saapuvat työmaasi portille motivoituneina, asiallisesti varusteltuna ja lupien kanssa valmiina töihin.


Korkean laadun varmistamiseksi kartoitamme aina henkilökohtaisesti työntekijöidemme osaamisalueet. Vakuutamme työntekijämme ja huolehdimme siitä, että heillä on ajantasaiset luvat ja kortit.

Lue lisää