Töitä tarjolla, mutta henkilöstö puuttuu?

Ravintola-alan osaajat välittää, kouluttaa sekä yrittäjille konsultointiapua tarjoaa HelloFello – vuosikymmenten kokemuksella. 

Ota yhteyttä ›

Ravintola-alan keikkatyöntekijät Porista koko maahan

Etsitkö kokenutta ravintola-alan henkilökuntaa tai promotykkejä? HelloFellolta löydät ammattitaitoiset tekijät salin ja keittiön puolelle sekä tiskin taakse. 

Meiltä saat myös muuta apua ravintola-alalle: Kaipaako henkilöstösi koulutusta kehittyäkseen entistäkin paremmaksi tykkäämässään työssä? Toivotko lisää tehokkuutta tiimiisi?

HelloFello hoitaa: henkilöstövuokraus, tapahtumajärjestäminen, koulutus ja konsultointi onnistuvat kymmenien vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Rykmenttimme palvelee Porista käsin Satakunnassa sekä sopimuksesta muuallakin Suomessa.  

Henkilöstövuokraus

Hymy se ei hyydy: Ensiluokkaista asiakaspalvelua Hello Fellon päteviltä ammattilaisilta. 

Välitämme osaavia tekijöitä monenlaisiin ravintola-alan tarpeisiin. Meiltä voit tilata ravintola-, tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa kaikenkokoisiin tapahtumiin, tilaisuuksiin ja sesonkikausiin. 

Ota yhteyttä ›

Koulutus

Tarjoamme ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisten koulutusta vuosikymmenten kokemuksella.

Järjestämme esimerkiksi baarimikko-, tarjoilija- ja järjestyksenvalvojakoulutuksia yrityksille sekä yksityishenkilöille asiakkaan omissa tiloissa.

Ota yhteyttä ›

Promootiot

HelloFello Promotions -palvelu tuo energiset työntekijät palvelemaan yrityksesi tarpeita tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Ammattitaitoiset promotaiturimme vastaavat tapahtumien laadukkaasta palvelusta sekä maistatuksista, myynnistä, myynnin edistämisestä ja asiakaspalvelusta. Yrityksesi tunnettuus ja myynti kasvavat taatusti!

Kysy lisää ›

Konsultointi yrittäjille

Tarvitsetko apua katelaskennassa tai työvuorosuunnittelussa? Tarjoamme konsultointiapua kaikissa ravintola-alaan liittyvissä kysymyksissä.

Yrittäjille suunnattu konsultointi poistaa muun muassa hukkaa työpisteillä ja parantaa työtehoa ja viihtyvyyttä. Autamme viranomaisasioista baaritiskin suunnitteluun – aina tapauskohtaisesti. 

Kysy lisää ›

Tapahtumajärjestäminen

Tapahtumajärjestäminen on taito! Järjestämme yrityksille ja yksityisille kaiken kokoiset tapahtumat aina isoista festareista pieniin häihin.

Meiltä voit vuokrata tapahtumaasi kalustoa, kuten pöytiä, tuoleja, baaripöytiä ja kassoja. Myös äänentoisto sekä dj-palvelut onnistuvat. 

Kysy lisää ›
044 236 4324 Ilmoita tunnit