DIEETTIKOKKI
Blåbärin dieettikokin työnkuvaan kuuluu vastuullinen keittiötyö erityisruokavalioiden parissa. Valmistat ensisijaisesti koulu- ja päiväkotiruokia arkisin ja työskentelet myös iltaisin ja viikonloppuisin erilaisissa catering-tilaisuuksissa. Odotamme Blåbärin kokeilta oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja intoa, sekä kokemusta keittiötyöskentelystä. Blåbärin missiona on mm. kouluruokailun vieminen seuraavalle tasolle korkealla omavalmistusasteella. Työssäsi edustat Kulturhuset Fiiniä ja Huikoota!
Blåbärin kokin työtehtävät
- Kylmien ja lämpimien ruokien valmistus sekä leivonta
- Raaka-aineiden tunnistaminen, niiden asianmukainen esikäsittely ja käsittely
- Ruoan kypsennys
- Ruokien esillelaitto
- Kuorman purku, varastojen siisteyden ylläpito
- Tiskaus ja tiskien paikalleen laitto
Kokin vastuut
- Erityisruokavalioiden tunteminen
- Valmistusmenetelmät ja -lämpötilat
- Elintarvikehygienian tuntemus
- Omavalvonnan tuntemus ja kirjaaminen
- Hygieeniset työtavat ja työvälineet
- Taloudellinen ajattelu raaka-aineiden ja ruoka-aineiden käsittelyssä ja varastoinnissa
- Puhtaanapito ja työvälineiden asianmukainen hoito
- Huolehtia oikeanlaisesta varastoinnista
Me tarjoamme sinulle:
- Ainutlaatuisen työympäristön uniikissa Kulturhuset Fiinissä
- Kasvavan, kehittyvän ja monipuolisen työyhteisön - mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä muuallakin!
- Huikoo-organisaation tuen sekä perehdytyksen työhön
- Työn, jota on kiva tehdä ja josta saat olla ylpeä!
Blåbärin kokkina pääset osaksi Huikoon kasvavaa ja innovatiivista ravintola-alan yritystä ja halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä myös meidän muissa toimipisteissä, kuten Mekanissa, Kellahden Kartanolla, Ravintola Patasydämessä, Dante's Kitchen & Barissa tai Justiina By Huikoossa.
Työ alkaa vuoden 2025 loppupuolella, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2026.
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen vieressä olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse blabar@huikoo.fi