Tekijöitä ravintola-alan keikkatöihin Porissa, Satakunnassa ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä!

Meiltä löydät tekijät monenlaisiin ravintola-alan keikkatöihin: keittiön puolelle, saliin tai esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin. Meiltä saat myös muuta apua ravintola-alalle – kymmenien vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Palvelualueemme kattaa Porin lisäksi Satakunnan sekä tarvittaessa koko muun Suomen.

Hello! Keikkaduunia tarjolla, mutta henkilöstö puuttuu?

Etsitkö kokenutta henkilökuntaa järjestämällesi festarille tai muulle tapahtumalle? Kaipaako henkilöstösi koulutusta kehittyäkseen entistäkin paremmaksi tykkäämässään työssä? Toivotko lisää tehokkuutta tiimiisi? Hello Fello hoitaa: henkilöstövuokraus, tapahtumajärjestäminen, koulutus ja konsultointi hoituvat meiltä varmasti.

Ota yhteyttä

Henkilöstövuokraus

Listoillamme on osaavia tekijöitä monenlaisiin ravintola-alan tarpeisiin. Meiltä voit tilata ravintola-, tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa kaikenkokoisiin tapahtumiin. Kaikki listoillamme olevat työntekijät ovat ammattitaitoisia ja haluavat tulla töihin juuri teille.

Klikkaa tästä

Tapahtumat

Tapahtumajärjestäminen on taito! Järjestämme yrityksille ja yksityisille kaiken kokoiset tapahtumat aina isoista festareista pieniin häihin. Meiltä voit vuokrata tapahtumaasi kalustoa, kuten pöytiä, tuoleja, baaripöytiä ja kassoja. Myös äänentoisto sekä dj-palvelut onnistuvat. Teemme yhteistyötä Ääni- ja valotekniikka Ruosilan kanssa. Yksityisjuhlissa ja häissä kumppanimme on HääDJ.fi.

Ota yhteyttä

Koulutus

Tarjoamme ravintola- ja tapahtuma-alan ammattilaisten koulutusta vuosikymmenten kokemuksella. Järjestämme esimerkiksi baarimikko-, tarjoilija- ja järjestyksenvalvojakoulutuksia yrityksille sekä yksityishenkilöille asiakkaan omissa tiloissa. Järjestämällä koulutuksia myös omalle henkilökunnallemme varmistamme vuokratyöntekijöiden hyvän osaamistason sekä laadukkaan työskentelyn.

Ota yhteyttä

Promootiot

Hello Fello Promotions -palvelu tuo energiset työntekijät palvelemaan yrityksesi tarpeita tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Meiltä saat ammattitaitoiset promootiotyöntekijät vastaamaan tapahtumien laadukkaasta palvelusta sekä promootiotilaisuuksien maistatuksista, myynnistä, myynnin edistämisestä sekä asiakaspalvelusta. Takaamme, että yrityksesi tunnettuus lisääntyy ja myynti kasvaa.

Konsultointi

Yrittäjille suunnattu konsultointi poistaa muun muassa hukkaa työpisteillä ja parantaa työtehoa ja viihtyvyyttä. Tarvitsetko apua katelaskennassa tai työvuorosuunnittelussa? Tarjoamme konsultointiapua esimerkiksi kaikissa ravintola-alaan liittyvissä kysymyksissä. Autamme viranomaisasioista baaritiskin suunnitteluun – aina tapauskohtaisesti.