Rakennusalan keikkatöille taitavat tekijät Porissa, Satakunnassa ja muualla Suomessa

Ota yhteyttä

Meiltä löydät taitavat tekijät rakennusalan keikkatöihin laajalla skaalalla teollisuuden perustehtävistä aina erityisosaamista vaativiin tehtäviin ja esimiestehtäviin saakka. Palvelualueemme kattaa Porin lisäksi Satakunnan sekä tarvittaessa koko muun Suomen.

Keikkaduunia tarjolla, mutta tekijöistä ei tietoakaan?

Onko työmaa jo olemassa ja keikkaduunia tarjolla, mutta sopivia osaajia puuttuu? Riveistämme löytyy valmiina – ja tarvittaessa etsimme lisää – ammattilaisia esimerkiksi purkumiehen, telineasentajan tai vaikka vastaavan mestarin, rakennusalan työnjohtajan tai sähkötyönjohtajan tehtäviin.

Ota yhteyttä!

Ammattitaito ja luvat kunnossa

Asenne yksin ei riitä, etenkään rakennusalalla, vaan tarvitaan ammattitaitoa ja riittävät ja voimassa olevat luvat ja kortit – ja meidän tekijöillämme ne ovat kohdallaan. Työntekijöidemme vakuutukset ovat myös kunnossa, ja vastuullisena työnantajana huolehdimme siitä, että palkanmaksu ja kaikki työnantajavelvoitteet hoituvat viimeisen päälle.

Henkilöstövuokraus on ratkaisu ongelmaasi!

Oikea asenne, aktiivinen työote ja vastuullisuus ovat olennaisia asioita rakennusalalla työskentelevälle henkilölle – ja esimiestyössä tietenkin tarvitaan myös taitoa johtaa. Meidän kauttamme hankitut työntekijät saapuvat työmaasi portille sovittuna aikana, motivoituneina ja valmiina töihin, olipa kyse sitten lyhyemmästä tai pidemmästä keikasta.

Ota yhteyttä