Töitä työntekijöille

Porissa, Satakunnassa ja muualla Suomessa

Hello Fello tarjoaa ravintola-alan töitä Porissa, Satakunnassa ja muualla Suomessa. Töitä löytyy esimerkiksi ilta- ja viikonlopputöistä, opiskelun ohella tapahtuvasta työskentelystä tai muunlaisesta lisätyöstä kiinnostuneille – laidasta laitaan. 

Oletko työsi osaava ammattilainen tai muutoin ravintola-alasta kiinnostunut tekijä, jolla on hymy herkässä ja olet kokoaikasta, osa-aikasta, keikka-, ilta- tai muuta lisätyötä vailla? Töitä voit tehdä myös opiskelujen ohella.

 

Hello Fellon Facebook- ja Instagram-sivuja seuraamalla saat tiedon avoimista työpaikoista.

Voit myös jättää avoimen hakemuksen tämän sivun alalaidasta.

Ilmoita tunnit täällä

Hello Fello on yhtä hymyä

Hello Fello koostuu taitavista tekijöistä, joilla on myös hyvä asenne työntekoon. Hello Fello tavaramerkkejä ovatkin hyvä palvelu ja hymy.

Jos etsit keikkatöitä ja haluat liittyä mukaan parhaaseen porukkaan, lähetä vapaamuotoinen hakemus tältä sivulta löytyvällä lomakkeella!

Liity mukaan tiimiimme!

Laita meille vapaamuotoinen hakemus oheisella lomakkeella. Kerro lomakkeessa omin sanoin itsestäsi, kokemuksestasi ja osaamisestasi. Halutessasi voit laittaa myös linkit somekanaviisi sekä CV:hesi. Palaamme asiaan, kun tarjolla on sinulle sopiva keikkatyö.

No file selected